Hinta-myönnytyksiä, laaja valikoima urheilukeskuksia
 
Urheilu ja vapaa-aika sisustuksen ja muodin verkkokauppa
(0 )
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Turvallisuuskäytännöissä sisältää kaikki tiedot, jotka voit käyttää tätä theraftrocks.com yhteiskunta sivuja, kuinka käyttää ja suojella theraftrocks.com aikaa.

theraftrocks.com Oy on päättänyt varmistaa, että yksityisyyden suojan. Pyydämme teitä antamaan tiettyjä tietoja, jotka voidaan tunnistaa tarjota tämän sivuston kautta, voit olla varma, että se käyttää vain tämän yksityisyydensuojasta. theraftrocks.com Company ajoittain päivittämällä tällä kertaa sivun politiikan muuttamiseksi. Sinun tulisi aina tarkistaa tämän sivun aika sen varmistamiseksi, että muutokset ovat tyytyväisiä. Tämä käytäntö on tehokas 20/01/2016

keräämme

Voimme kerätä seuraavat tiedot:

· Nimi ja osasto

· Yhteystiedot myös sähköpostiosoite

· Demografiset tiedot, kuten osoite ja postinumero

Mitä teemme ja keräämme tietoa

Tarvitsemme nämä tiedot ymmärtämään tarpeitasi ja tarjota parempaa palvelua, erityisesti seuraavista syistä:

· Tunnistaa taas niin voit ostaa tuotteen nopeasti ja helposti

· Voimme käyttää tietoja parantaa tuotteita ja palveluja.

· Voimme ajoittain lähettää mainossähköpostia uusista tuotteista, erikoistarjouksia tai muita tietoja, jotka mielestämme voi käsitellä sähköpostin että käytät houkuttelevia.

kerättyjä tietoja eikä tee

· Emme myy, levitä tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille ellei meillä ole lupaa tai oikeudellista velvoitetta tehdä niin.

turvallisuus
Olemme päättäneet varmistaa, että tiedot ovat turvassa. Luvattoman käytön estämiseksi tai luovuttaminen, meidän on suojeltava fyysisen, sähköisen ja johdon menettelyt turvata ja kehittää tietoja keräämme verkossa.

Linkkejä muille sivuille
Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille sivuille kohteisiin. Kuitenkin, jos olet käyttänyt näitä linkkejä lähteä sivustollemme, sinun pitäisi huomata, että meillä ei ole valvoa muut sivustot. Siksi emme voi olla vastuussa sinulle, samalla pääsy ja yksityisyyden suojaa kaikki tiedot näistä sivustoista ja tällaisten sivustojen ei kuulu tämän tietosuojalausunto. On oltava varovainen ja tarkista tietosuojailmoitukseen verkkosivuilla.

Takaisin
Copyright © 2020 www.theraftrocks.com. All Rights Reserved.
lenkkitossut and vapaa-ajan kengät ,urheiluvaatteet